Ice Age och övernattning med SveaLotten

Igår var en underbar dag. Först gick jag på bio med Lotta vid tre tiden, sen åkte vi hem till mig och nyss åkte hon hem. Det var absolut inte jag som valde film, men Ice Age 3 blev det. Den var sjukt rolig och definitivt värd att se. Jag är inte ett fan av animerat, men denna va jättegrym.  Vi var totalt sju personer i salongen så de va jättebra, man kunde liksom skratta hur ögt man ville (vilket vi gjorde), eftersom det typ inte fanns någon där.

Sen åkte vi hem till mig. Lotten skulle sova över eftersom jag var ensam hemma och jag hatar verkligen det. Enda anledningen till att jag är det är att jag inte vill följa med till vårt sommarhus. Men att sova ensam i en två-vånings villa i skogen är inte så roligt. Idag kommer brorsan hem så jag slipper sova ensam.
Vi lagade lite mat som bestod av pasta och vegetariska hamburgare. Det är ju som sogm sagt där min nivå ligger.

Efter det så kopplade vi in min dator till TVn så att vi kunde kolla på Zathura - Ett Rymdäventyr! Det var uppenbarligen jag som valde. Det roligaste med filmen är Kristen Stewarts skådespeleri. Så fort hon ska säga nåt så skriker hon ut det, och hon har samma ansiktsuttryck varje gång. Värd att se!

När filmen var slut kollade vi på 2 and 1/2 men, som alltid är lika roligt. Sen blev det ju Scrubs så vi va tvungna att kolla på det med. Av någon anledning kollade vi sen på en dokumentär om Indien, där de typ lärde ut sexualkunskap till 12 åringar. Helt sjukt! Typ: Du ska inte ha sex om mannen inte stödjer dig ekonomiskt och materiellt?! Man bara Okej...
Sen blev det helt sjuka Paradise Hotel som vi inte pallade kolla på eftersom det var helt CP. Typ folk som har sex med varandra and that's it.

När vi vaknade vid tolv idag så käka vi frukost sen skulle Svealotten åka hem, men inte innan vi snackade lite om vår halvtplanerade London/Paris resa vi ska göra nästa år.

Tack Lotten för ett sjukt trevligt dygn!


Filmkväll Med Mikkis Ikväll

Japp, då var det filmkväll med ikkis ikväll, precis som rubriken säger. Första gången jag  är med henne på sommarlovet. Bortsett från den gången jag inventerade med henne på ICA, men då jobbade vi ju liksom. Känns dumt att vi inte hunnit träffas mer, eftersom vi inte ses så många gånger per år, men med hennes hektiska jobb på ICA och jag som varierar mellan Landöd och hemma, så blir det svårt. Ikväll kommer hon i alla fall hit, så jag måste komma på någon mat vi kan laga. Som inte är svårare än att sätta indet i ugnen, för där slutar min matkunskap. Sen ska jag se om jag kan få henne att gå med på att kolla på några Kristen Stewart filmer jag har på datorn...vi får väl se!

Nu ska jag bevisa att jag inte alls det tycker att Robert Pattinson är 100% hetast alltid. Som en av världens mest Robsessed människa, känns det ju lite umt att jag kan säga så, men seriöst. När Robert Thomas Pattinson var cirka 20-21(inte fan vet jag hur gammal han var, jag bara gissar). Kolla in detta:

Följ Mig På Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/784829/twidays?claim=v7m273fpggg">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jaha, tänkte att d et var lika bra att lägga in bloggen på Bloglovin' när jag ändå håller på att fixa lite. Har börjat få lite tankar om att göra en ny header med New Moon tema, men vi får se hur de går!

Lite smått personliga Kristen Stewart bilder...
Den blonda bruden ser sjukt mycket ut som en tjej som gick i min klass på högstadiet, Malin hette hon!

Alice In Wonderland Trailer

Eftersom Comic-Con är i full gång (detta vet alla Twilighters) har Tim Burton tillsammans med Disney släppt trailern för Alice In Wonderland. Johnny Depp var i San Diego igår när de visade lite osedda scener. Nedan är trailern och det ser verkligen underbart ut. Även om figurerna är lite skräckinjagande, på ett bra sätt.


My Day As A Robaholic

Detta inlägget är inspirerat av Letters To Rob, roligaste sidan för alla Robert Pattinson fans som finns. Ett brev om Dagen. Idag tänkte jag skriva ett själv, som kommer att vara helt på engelska då det är det sproåk som jag föredrar. Så pallar ni inte engelska, skippa detta inlägget då!

11.00
I wake up. My first thought is "Are there any new Rob pictures today?"

11.01
I've already started  my computer and am trying to get the stupid WI to work. Not so many pics today, just some old rumors about Robsten which I don't believe in since Rob would not get Kristen pregnant and is most definitely not gay.

11.20
After starring at my wallpaper of Robward with the naked chest in Montepulciano I make my way downstairs hoping that I will get more pictures tonight. I am also anticipating seeing the New Moon trailer in the movies tonight since I was informed that by my sister that she got to see it last week. The movie I'm going to see is Harry Potter and The HalfBlood Prince..although the trailer is much more important.

15.00 - 16.30
I try to ignore my brother in the car by thinking about all the things I'd like to do to Rob and about seeing the New Moon trailer tonight. Will I embarrass my friend by awwing at all the right places or not?

16.35
I'm in a bookstore. What do I do? I stare at the Twilight Saga books of course. Am contemplating bying them in Swedish as well just to get another reason to read them.

16.40
Did not buy the books. I already know Twilight by heart. The girl in front of me in the line bought Twilight. She stops in the exit and I just casually stop by to tell her that she can read Midnight Sun online, I have been told to "threat my next as I would like to be treated" or something like that. And if I had not known about Midnight Sun I would obviously want to be told.

17.30
Oh God, I'm going to see the New Moon trailer on a huge screen.
 
17.35
Oh God! Oh My God! I'm going to see the New Moon trailer at the cinema!

17.40
Robert Pattinson on a huge screen will soon arrive.

17.45 Yes! Our seats are in the middle of the row, perfect to see Rob and..well...the others, I guess...

17.50
Trying to explain to my friend about Jamie Campbell Bower and his role in New Moon and Harry Potter. I do recall that I, might, have called Dumbledore Gandalf? How people can remember the difference when the trailer soon will arrive I do not know! Never mind, Robert Pattinson will soon be here, on screen, Yaay!

18.15
WHAT THE FUCK HAPPENED TO MY NEW MOON TRAILER AND ROBERT PATTINSON???!!! I paid 100 SKr to see some fucking wizard kid using his little stick and its not even Rpattz? WHERE THE FUCK IS MY TRAILER?

20.30
Yes, Gandalf died, BUT WHERE THE FUCK IS THE TRAILER?! Is it too much to ask for one minute of their time? Apparently. Never ever will I go to the movies again thinking that I will see the New Moon trailer. Thank God for Youtube!


Såg Harry Potter And The Halfblood Prince idag!

Idag åkte man hem från Landöd ja, för att se den mycket spännande Harry Potter och Halvblodsprinsen! Filmen var som alla andra HP filmer väldigt spännande och lite läskiga. Ja, jag höll för ögonen några gånger. Den var mycket bättre än den förra eftersom jag inte tyckte att det hände så mycket i den förra.

Som vanligt var jag avundsjuk på Emma Watsons skönhet och saknade Robert Pattinson - mer om detta senare förstås. Sorgligt var det när Dumbledore dog, även om Lotta "råkade" nämna detta innan. Jag visste ju att det skulle hända. Läskigaste i hela Harry Potter historien är definitivt Bellatrix (heter hon det?). Hon spelas av Helena Bonham Carter, som även medverkat i Sweeney Todd med Johnny Depp och ska spela mot honom igen i Alice In Wonderland.


Mer om min dag kommer i nästa inlägg - då jag ska skriva i Letters To Rob style.
EN av dagens pinsammaste händelser var när jag, när vi väntade på att filmen skulle börja, skulle förklara för Lotta vilken roll i nästa film Jamie Campbell Bower ska ha:
         
     "Dom har väl typ en återblick i Gandalfs liv? För det är då han är med!"

Jag Hoppas Hoppas Hoppas att ingen annan hörde. Lite pinsamt var det ju. Men eftersom jag inte har läst böckerna så kanske jag kan skylla på det, eller?

Medulin 3/7 - 10/7 2009

Bättre sent än aldrig!
Som sagt var jag i Kroatien förra veckena, och jag längtar verkligen tillbaka. Vi bodde i MEdulin, en liten by utanför staden Pula på Istriens halvö. Där varmycket turister och Kroatiens enda sandstrand, cirka 100 meter lång... Sen fanns där även stenstrand och betong ner till havet så vi alla fick plats :)

Vi åkte dit med buss, det tog ungefär 27 timmar, då vi även åkte på natten. Mamma tyckte inte att det var så himla roligt, men jag tyckte att det funkade sjukt bra. Jag hade med mig en bok som jag läste under resan, så det gick väldigt snabbt för mig. Sen hade jag och syrran köpt vars en sovmask som vi tog på oss när vi skulle sova, för att inte störas av ljusen.
Extra trevligt var det när vi tog paus för att gå på toaletten i Italien, där hittade man båda Breaking Dawn och Twilight filmen på italienska. Det var ingen annan än jag i familjen som tyckte att de tskulle vara ett bra sätt för alla att lära sig italienska - åtminstone lära sig alla replikerna! Då kan man gå runt och kalla folk Spidermonkeys utan att de förstår, Ha ha.

När vi var i Kroatien åkte vi på två utflykter:

Den första gick till Venedig, dit vi tog oss med en färja som var byggd i Sverige, det tog väl cirka 3 timmar. Den sista timmen såg man Venedig och det var jättehäftigt när det närmade sig.
 I Venedig gick vi runt och såg: Markustorget, St Markus kyrkan, regeringshuset, Suckarnas Bro, den största bron också åkte vi gondol. Det var underbart!
Några bilder från Venedig...



Utflykt nummer två gick till staden Pula dage efter, dit bara jag ville åka eftersom de har en amfiteater  där. Den 6e bäst välbevarade i hela världen. Staden hade en hel del historia att bjuda på, som guiden gärna babblade på om. Histrianörd som jag är tyckte ju jag att det var jätteintressant. Det fanns den romerska tiden, Venezianska tiden, Österrikiska/Ungerska tiden and so on. Man fick även gå in under amfiteatern vilket var en cool upplevelse.
I alla fall, jag presenterar, Pula:


Även lite bilder från Medulin kläms in:


Hemma Från Kroatien

Shit! Har inte uppdaterat bloggen på två veckor! Jag har faktiskt en anledning denna gången, jag har varit på semester. I Kroatien. Medulin för att vara exakt.  Vi åkte dit med buss förra fredagen och kom hem för cirka två timmar sen. Större uppdatering med bilder kommer imorgon, då jag även berättar om allt skojigt som hänt!

RSS 2.0