Tjejen Med Twilight Postern

Om npgon undrar vad jag hittade på idag, så kan jag säga att jag jobbade faktiskt. De hade inventering på ICA där Mikkis jobbar så hon ringde mig i Torsdags och undrade om ja ville jobba lite. Självklart ville jag det. 90kr/h i sex timmar tänker jag inte tacka nej till!

Det var inte så himla roligt att räkna marinader och salsa, men det var kul att prata med Mikkis eftersom vi int ehunnit ses på länge. Förhoppningsvis kommer hon på tisdag så vi kan bada i poolen :P

On with the story... På Ica hade de typ lite film posters vid filmerna, och ni kan ju räkna ut själva vilken poster de hade. Feg som jag är vågade jag inte fråga ägarna vad de gör med dem när de tagit ner dem (eftersom jag ville ha den!!) Men älskvärd som Mikkis är puttade hon till mig så jag var tvungen att fråga. Vad händer då? Jo, då säger hon, ägaren, att om vi bytar ut postern mot en annan, så får jag den!! Det gjorde vi såklart, nu hänger där en, inte lika fin, Benjamin Button poster istället.

Postern är typ 100x70 cm, sjukt stor! Hade min webcam inte varit så cp hade jag tagit en bild, men det är den här bilden i alla fall:



Så numera går jag under namnet - Tjejen med Twilight postern!

U21 - uppdatering

Tänkte dra en liten uppdatering om vad som händer med U21 eftersom jag är volontär där i Malmö.

Vi åkte in till Malmö förra måndagen så vi var där vid 10.00, trots att jag fått ett schema och inte Lotta. Då pratade vi lite med Johnny, som håller i det här med volontärerna - han visste ju inte ens att vi skulle komma dit!

I alla fall så fick vi gå och sätta oss och vänta. Då träffade vi två skitgoa tjejer, Lovisa och JEnnifer, som vi hållt ihop med. Allt som allt fick vi sitta där i tre timmar och vänta, kul! Johnny sprang ju fram och tillbaka och hade ingen koll på något. Misstolka mig inte, han är scjyst och så, men han har ignen ordning på något. Till slut fick vi då hjälpa till med ackrediteringen, vilket innebär att vi fick vars en dator och fyllde i tillträdespass som visedan skrev ut så att de som ska kunan komma in på arenan bland annat kunde komma in. Där såg vi Patrick Ekwall från TV4, och sen när vi gått kom Lars Lagerbäck - coolt!

Sen dagen efter kom vi dit igen som vi skulle, då fick vi väl vänta ityp en timme. Sen åkte vi till Fan Zone vid Gustav Adolfs Torg. Det var sjukt varmt och vi hade återigen inget att göra. Sen fick vi hjälpa till att snickra och bygga upp en slags "akjut fotbollen i korgarna" ramp. Superkul..not!

Sen var det inte förräns matchen på fredagen vi skulle in igen. Då kom vi dit vid 15.00 och det vi fick göra var dela ut flyers där det man kunde vinna en bil på ena och på den andra stod det något på serbiska som vi inte förstod, chockerande. Sen kollade vi på matchen också, min första fotbollsmatch ever, sjukt tråkigt! Det var typ 1000 serber där och 5 vitryssar, på en arena som tar 20 000 åskadare.

Igår åkte vi in igen, dennna gången för att vara stewards. Det måste ha varit det roligaste vi gjort än så länge. Som stewards står man vid en läktar ingång och visar folk till deras platser. Därför kunde jag se matchen hur bra som helst från övre läktaren på kortsidan. De jävla serberna skulle förstås förstora matchen genom att springa in på planen, tända bengalisk eld, kasta in toapapper och flaskor. KUL! Kan man inte sköta sig ska man fan inte va där! No offence till de serber som skötte sig, dem har jag ingenting emot. Sen var det tydligen några jävla serbiska spelare som skulle jävlas med en svensk spelare bara för att han egentligen kommer från Kosovo. So what om deras länder bråkar? Det har fan inget med fotboll att göra, och det är för in i helvete inte denna spelaren som går och krigar nere i dessa länder.

Äsch, det var kul att se matchen och Sverige vann med 3-1 så jag är glad igen. Jag kommer att vara steward på finalen också så förhoppningsvis kommer Sverige att vara med.


Alice in Wonderland

Shit, min uppdatering suger ju rätt ut sagt!
Jag har faktiskt varit väldigt upptagen med U21 så jag får väl använda det som ursäkt :)

Anyways, kolla på dessa sjukt coola bilderna från Alice in Wonderland, en ny version av den klassiska sagan av Charles Lutwidge Dodgson. Jag som har en enorm kärlek till Disneyklassikers( jag är inte ett fan av animerat, men tecknat älskar jag) ser verkligen fram emot denna nya versionen.
Jag tänkte säga att det är en av de filmer som inte har något med Twilight att göra alls som jag verkligen ser fram emot, sen kom jag på att Michael Sheen är med. Fan då, jag ville ju bevisa för mig själv att jag inte är helt besatt av Twilight. Räcker det inte att jag sitter och gör test på Facebook som heter typ "Who's your celebrity boyfriend" och "Which girl in Twilight are you"?  Min celebrity boyfriend var självklart Rob och jag blev Bella by the way!

I den här filmen, som regisseras av Tim Burton, som även regisserat Edward Scissorhands och Charlie and The Chocolate Factory (ser ni den röda tråden här?) innehåller stora skådespelare så som Johnny Depp (!!), Helena Bonham Carter, Michael Sheen och Anne Hathaway.

Jag är ett enormt fan av Johnny Depp, jag tycker dock inte som de allra flesta att han är snygg förutom i Pirates Of The Carribean. Man har ju sett de flesta av hans filmer:

- Edward Scissorhands
- What's Eating Gilbert Grape
- Charlie and The Chocolate Factory
- Pirates of The Carribean I, II och III
- Sweeney Todd: The Barber of Fleet Street
- Finding Neverland
- Chocolat
- Cry Baby

Hur mycket längtar man till 2010 nu?

/F

Fake Edward

Som jag har berättat för en del personer, så har jag och Ulrika hittat vår egen Edward Cullen på skolan. Han är inte jättelik Robert Pattinson, men om man anstränger sig så ser de lika ut. Han använder även Raybans vilket är ett stort plus!

Den här bilden hittade jag i veckan, på en yngre Robert Pattinson från hans Little Ashes dagar. Det sjuka med denna bilden är, att det första jag tänkte var:
 - Är detta Rob eller vår fake Rob?
Det kommer aldrig finnas någon bild som är mer lik våran personliga Rob. Den är så lik så jag vet inte var jag ska ta vägen. I den här vinkeln är de två identiska and I love it! Det betyder ju att vår fake Edward faktiskt ser ut som honom.


Han har också på sig min favorit T-shirt på honom (förutom den gråa då). Jag vet att det är sjukt att jag vet hur alla hans kläder ser ut, int eför att han har så många, men i alla fall så pratar jag alltid om hans kläder med Ulrika, dvs att jag beskriver all kläder för att få henne att fatta. Det sista där var sjukt out of topic...
Det är i alla fall min favorit T-shirt på honom för att den ser ut som en rysk propaganda poster och jag är en historia nörd som älskar sånt!

Inlägget är tillängnat till Gullan som klagade på att jag inte skriver i bloggen så mycket och för att hela idén med Fake Edwards var hennes, fast Gullan är så sjukt mycket läskigare med sina stalkermoves (du vet vad jag menar!!)
 

Robert går nerför gatan, vad gör du?

Denna bilden är för underbar. Om jag hade vetat vem som gjort den hade hag bett honom/henne att göra ännu fler. Man borde typ ha den som en sån där "pop-up" reklamgrej som kommer upp när man går in på vissa sidor, hur coolt skulle inte det vara?













Vackraste klänningen ever

Någonting som jag är helt kär i måste vara kläder. Inte det att jag har råd att köpa varenda liten klänning jag ser, utan mer att stirra på dem på internet. Nu har jag verkligen hittat den mest underbara LBD (Little Black Dress) ever. Tyvärr är den från Alexander Wang och kostar $595.


Seriöst, hur sexig och stilren är den inte?

At Lotta's yesterday!

Gud, jag trodde aldrig att jag skulle komma iväg till Lotta igår. Inte nog med att jag hade somnat med värsta feberfrossan i fredagskväll due to min regninga skolavslutningsdag, sen vaknar jag och inser att jag lovat min mamma att städa mitt väldigt väldigt bombnedslagiga rum. Och jag städar inte snabbt kan jag säga...

Sen bar det av till Lotta, vilket var ett helvete att hitta till - Tack gode Gud för hitta.se, utan det hade vi aldrig kommit dit. Jag var i alla fall inte sist, Ellen kom dit typ en halvtimme försent, slarvig som hon är. Hos Lotta träffade man några av hennes schysta polare, som vi aldrig träffat innan. Eftersom vi var fyra IB elever kan jag ju påpeka att de andra var lite smått irriterade på vår vana att slänga in lite engelska ord när vi inte kommer på de svenska.

Typ som:
- Man kan inte get drunk på Lättöl!
Eller
- I love you, jag sa det på engelska så du skulle fatta...

Det är så det blir när man går på IB, hade man vetat det innan så..Sjukt skönt i alla fall att man fattar sjukt mycket mer engelska än alla andra in Sweden. Min favorit Swenglish som vi kallar det är min och Ulrikas version:

- Ett år av!

Det säger vi typ en gång om dagen för att alla klagar på det varje gång. Det vi menar är att vi ska båda ta ett sabbatsår efter gymnasiet, och på engelska säger man "one year of". IB elever som vi är så råkade vi översätta direkt till "ett år av", och insåg inte ens att man inte kunde säga så, vilket tydligen är hemskt.

Smart som jag är tog jag inte upp min kamera ur väskan, så det blir minsann inga bilder! På mig hade jag i alla fall en grön klänning från H&M då jag hade fått dödssynden Envy, avund på svenska alltså.


Lotta had egjort världen sötaste chokladcupcakes med pink icing, de såg ut ungefär så här:
 


Snacka om att jag också vill kunna baka!

Allt som allt så var det en sjukt lyckad kväll och jag somnade direkt när jag stupat i säng!

Kings of Leon

Smo man kanske ser på min "header", så är jag ett enormt fan av Kings of Leon. According to me, så är dem det bästa band som någonsin funnits, det enda som kan klå dem är att lyssna på Robert Pattinson när han sjunger Let Me Sign. Lite intressant fakta om den låten är att den är "co-written" av Bobby Long och marcus Foster, två av hans bästa vänner.

Tillbaka till ämnet, Kings Of Leon alltså. I min mp3 spelare till höger kan ni lyssna på mina absoluta favoritlåtar med dem, men allra bäst är Be Somebody. Där ligger nog också några andra låtar där i. Som typ Kanye West för han är ju underbar.


Tyvärr är dem inte särskilt snygga. bara killen längst fram. Intressant att notera är att tre av dem är bröder medans den andra är deras kusin.

Skolavslutning

Äntligen, Äntligen sommarlov! Skolåret har ändå gått sjukt snabbt så man undrar ju vart tiden gått. Jag hae hunnit med så sjukt mycket detta året. Något av det bästa var ändå att  starta TwilightWorld med Ullis, det var verkligen en höjdpunkt. Självklart var det min idé ;).

Skolavslutningen började med snygga klacksandaler från Skopunkten och spöregn, den slutade även med snygga klackar och en dyngsur Frida. Först åkte man ju till skolan då, och frös som fan om fötterna. Avslutingen i Aulan varade väl typ i 50 minuter, sen satt vi i 20 minuter i ett klassrum och gjorde nästan ingenting.

Sen åkte jag och Lotta vidare till Malmö för att käka kinamat (sjukt gott) och fixa ackrediteringen för U21. Jag och Lotta ska ju vara voluntärer för U21 i Malmö i nästan två veckor. Ska bli så sjukt roligt, så länge det blir fint väder.
Så idag åkte vi dit, fick ta en bild (kommer aldrig att visa den för nån!) och fick vårt lilla "pass". Därefter bar detr av till ett annat ställde där vi skulle hämta våra volontärkläder, vilka bestod av två T-shirts, en regnjacka och en keps. Känner mig så het alltså...


Jag är onaturligt lycklig för den nya regnjackan, som tyvärr går i gult och blått, eftersom det fortfarande pissregnade när jag skulle gå hem i mina klackar cirka två kilometer! då åkte regnjackan minsann på! När jag kom hem var jag ändå dyngsur och hade ont i fötterna, min mascara hade även så vackert runnit ner från mina ögon.

Allts som allt blev det ju en lyckad dag ändå, tydligen ska jag bara jobba matchdagar och då inom media! Awesome!!

Jordgubbar!

Seriöst, finns det något bättre än jordgubbar? Själv köper jag aldrig jordgubbar under vintersäsongen - man måste ju tänka på miljön! (egentligen tänker jag på mitt lilla studiebidrag men man kan ju låtsas). Så när det är sommar passar jag på att proppa i mig jordgubbar tills jag mår illa. Då smakar det inte så gott längre men whatever, det är ju bara sommar en gång om året.

Idag handlade jag i alla fall en liter jordgubbar efter skolan, som bestod av en onödig engelska lektion. Under den lektionen fick vi alla, typ sju elever som kom dit, reda på vårt betyg och sen gå. Kändes verkligen lönt när det tar mer än en timme att åka till skolan... Tur att jag har mina jordgubbar nu så jag är glad igen! Det finns fan inget bättre!


Robert vs. Daniel

Något som det ofta pratas om är ju Twilight vs. Harry Potter - vilken bokserie/filmserie är egentligen bäst? Själ vär jag ett troget Twilightfan så för mig är svaret lätt. Eftersom Robert Pattinson har varit med i båda Harry Potter och Twilight så pratas det ju även mycket om vilken film han är bäst i, vilken han gillar mest, vem är bäst: Edward eller Harry, osv...

Den här dialogen förklarar i alla fall hur det faktiskt är för Robert Pattinson:


Underbar. and so true. Alla kan ju erkänna att Robert definitivt är den snyggare av de två!

My New Blog!

Lame introduction - I know!
Detta är i alla fall min nya blogg - TwiDays. Här är det Twilight Day 365 dagar om året. Ha ha, min humor ligger på topp!
Här kommer en liten introduktion om mig:

Namn: Frida
Smeknamn: Fridis
Ålder: 17
Bor: Sverige

Intressen: Twilight, obviously. Även Gossip Girl, Robert Pattinson (!!!) och alla andra Twilight skådespelare.

Älskar: Rpattz, min familj och vänner, att resa, shoppa och så mycket mer.

Hatar: saltlakrits, kaktussorbet och Göta Kanal (för min mamma tvingade mej att cykla längs kanalen i tre dagar - det kallas "semester" enligt henne)

Favorit citat: "What's tempting you more, my blood or my body?" Bella Swan, New Moon

Bloggen kommer innehålla: dålig svengelska, massa bilder på Robert Pattinson och dagliga funderingar, händelser och tankar om mitt liv!

Kommer aldrig att hända: Jag slutar att dregla över Rpattz utan har nu blivit kär i Brad Pitt, jag skickar hatmail till Angelina Jolie och mina avklippta hårtussar till Brad. Dessutom tar jag ner alla mina Twilightposters från väggarna - I'm just not into that anymore!

Min favoritbild:

RSS 2.0