True Blood

Förlåt, Förlåt för jättedålig uppdatering, känns som om jag säger det varje gång. Men skolan har ju dragit igång och jag bloggar på två Twilightbloggar just nu.
Jag har ju fått ett jättebra schema i alla fall, men sjukt mycket läxor och arbeten. Imorgon har jag businessförhör, matteprov och svenskaläxa. Tror ni förstår om jag itne har så mycket tid att blogga.
Sen nästa vecka ska jag lämna in World Lit. 1 också, så i helgen har jag fullt upp!

Ikväll är det True Blood kl. 22.00 på SVT1, kolla in den. Det är en vampyrserie med Alexander Skarsgård (Stellan Skarsgårds son). Vampyrer och heta svenska killar med coola pappor kan väl bara sluta med succé. eller?


Åsikter
Från: Gullan

SV: know ^^ men jag vill gärna läsa boken om det finns några :) jag vet, det var ju sjukt mycket sex, man bah eeeh, right. :P men jag tyckte den va helt okej, iaf, visst var han lite het? ^^

2009-08-28 @ 18:37:33
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Gullan

hahahahahah gick han ut i solen? :D gud det såg inte jag. men vad hände då? dog inte han när han gick ut i solen? höhö, men jag gillar deras dialekt, den är rolig ^^

2009-08-29 @ 10:03:11
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Sara

sv: jasså tycker du det?

Jag kanske har en större skärm än dig för jag tycker inte det är det:/:/ har jag för litet så ser man inte vad det står.

2009-08-30 @ 20:51:36
URL: http://saaera.blogg.se/

Dela med dig av dina åsikter:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Tankar:

Trackback
RSS 2.0