Färgat Håret.

Det är vad min dag bestått av.
Jag gick upp klockan 8 (jag gick och la mig vid 2 eftersom det var 2009 Teen Choice Awards och jag ville se åtminstone en Rpattz bild innan jag gick och la mig, vilket jag inte fick se). Då var jag ju bara tvungen att  starta datorn direkt så jag kunde se bilderna, och Holy Hotnees om det inte var hett.

Sen slutade det med att jag inte behövde åka förrän 10.40 eftersom mamma körde mig. Kändes liksom inte så bra att färga regnigt hår liksom. 

Eftersom jag aldrig färgat håret innan var jag sjukt nervös, vilket var lite onödigt, men det var jag! Det gick i alla fall jättebra, det var bara slingor, men han gjorde dem genom hela håret, mer än 50% färgades i alla fall. Det tog jättelång tid men sen när han tvättade mitt hår var det helt underbart, det kan han få göra när han vill.

Resultatet är jättefint, mycket blondare än det var innan, vilket var det jag var ute efter. Det är inte precis plastblont, utan naturligt blont. Sen blev det förstås en klippning också, har ju inte klippt mig sen September förra året, men det sa jag minsann inte, pinsamt! Hela kalaset gick på 1295 Skr, tur att mamma betalade det!

jag gick därifrån jätte glad och provade en massa kläder på New Yorker, men kunde inte köpa något eftersom jag är pank.

Jag kan nog jämföra mitt hår lite med Kristen Bell (min älskling Veronica Mars) fast jag har mittbena.


Åsikter
Från: Gullan

det ska jag göra, jag älskar dem, och jag älskar hans lite så där hesa röst, också för astt den påminner liiite om roberts röst, en sån där gammal röst på en gammal gubbe som sitter och röker pipa, haha tänker på cornelius vresvique (?) haha :P Ditt hår blev säkert jätte fint, ta en bild på resultatet! ;) Aa jag ska lyssna på dem :)

2009-08-10 @ 21:47:17
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Gullan

Frida vet du om man kan köpa Twilight affischen på nätet? För jag försöker på cdon.com men hittar den inte, hoppas du kan hjälpa mig :)

2009-08-10 @ 22:02:37
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Sara

VAAA?! Har du färgat håret? du som var motståndare till det innan, men vad kul hiih:D

Måste få se på msn:)

2009-08-10 @ 22:46:10
URL: http://saaera.blogg.se/
Från: Gullan

Sv: okeej, tack för hjlpen dåå;) haha mhm, det är säkert gamla människor som äger dem här hemsidorna, man evt inte vad man ska förvänta sig haha :D

2009-08-11 @ 10:21:05
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Gullan

Sv: jo men precis, shitt va dålig den var haha, tur att det inte är hela.. :P har du sett den än?

2009-08-11 @ 15:35:59
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Gullan

Jo jag lyssnade, sjukt bra, aah, älskar dem. men jag gillar closer bäst, det är som om den verkligen skulle passa till twilight, för den är så sorglig tycker jag på nått vis. Men ska dem vara med på soundtracket eller? =)

2009-08-12 @ 00:23:48
URL: http://gulbachm.blogg.se/
Från: Gullan

oh my holy god, va det finns mkt saker som jag vill köpa som har med twilight att göra. Men tyvärr så behövs de money gumman, money. Och min mamma skulle mörda mikg om jag slösade mina saker på "onödiga" saker,

2009-08-12 @ 00:46:05
URL: http://gulbachm.blogg.se/

Dela med dig av dina åsikter:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Tankar:

Trackback
RSS 2.0